Be Nl Verkoopsvoorwaarden

Extrait du fichier (au format texte) :

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN
1. Toepassingsgebied.
De huidige algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen door de koper geplaatst en op onze verkoopcontracten, hierinbegrepen elke bijkomende levering van diensten. Deze algemene verkoopsvoorwaarden sluiten alle algemene en bijzondere verkoopsvoorwaarden van de koper uit, behoudens schriftelijk akkoord van de verkoper. Bij gebreke aan schriftelijk akkoord van de verkoper, zal geen enkele afwijking op de huidige voorwaarden toegelaten zijn.
Elke rechtstreekse of onrechtstreekse bestelling zal slechts aanvaard zijn door de verkoper na schriftelijke bevestiging aan de koper of door de daadwerkelijke levering der producten.
2. Prijs en betaling.
Behoudens andersluidend beding, zijn onze prijzen opgegeven exclusief BTW en andere eventuele belastingen/kosten. De verkoopprijs is deze vermeld in onze tarieven van kracht op het ogenblik van het sluiten van de verkoop of deze opgenomen in onze offerten of deze van kracht op het ogenblik van de plaatsing van de bestelling.
Met het oog op de betaling behoudt de verkoper zich het recht voor waarborgen te eisen, naar zijn bestwil, zoals, bijvoorbeeld, wissel, gewaarborgde cheque, bankwaarborg. De verkoper kan eventueel een voorschot van 40% van de waarde van de bestelling vragen. De koper laat het de verkoper toe de globaal overeengekomen prijs te herzien, ten belope van een maximumbedrag van 30% van deze prijs en dit in functie van de verhoging, onder andere, tussen het ogenbik van het sluiten van de verkoop en de uitvoering ervan, van de werkelijke kost van de volgende parameters: producten,
grondstoffen, lonen, energie en prijsschommeling tussen de aankoopvaluta van de grondstoffen en/of producten et de verkoopvaluta van de producten,
hieronder verstaan dat deze parameters van toepassing zijn ten belope van het deel van de prijs dat overeenstemt met de kost die zij vertegenwoordigen.
Behoudens andersluidend beding, zijn al onze facturen betaalbaar in Euro, contant en zonder korting, op de maatschappelijke zetel van de verkoper.
Elke betwisting aangaande een factuur dient, op straffe van niet-tegenstelbaarheid, aan de verkoper bij aangetekend schrijven betekend te worden ten laatste binnen de 10 dagen van de ontvangst ervan en, bij gebreke hieraan te voldoen, zal er geen rekening mee gehouden worden.
Bij niet betaling van een factuur op de vervaldag, zal de koper aan de verkoper verschuldigd zijn, van rechtswege en zonder dat een ingebrekestelling vereist is, een conventionele intrest van 12% per jaar en een forfaitaire vergoeding van 15% van het factuurbedrag, met een minimum van 75 ¬. Indien de koper één betalingstermijn niet naleeft, om welke reden dan ook, zal elke daarna komende betaling dienen geschieden bij het plaatsen van de bestelling.
Daarenboven behoudt de verkoper zich in dat geval het recht voor de uitvoering van de overige lopende bestellingen te schorsen tot volledige betaling van de verschuldigde bedragen.
3. Levering.
Onze producten worden geleverd bij de koper vertrek Ternat. De franco leveringen zijn uitsluitend voorzien op het Belgische territorium met uitsluiting van de provincie Luxemburg voor bestellingen groter dan ¬ 500 netto exclusief BTW.
De koper draagt bijgevolg de transportkosten en de risico's aangaande de producten vanaf hun in bezit name en/of hun lading en/of hun ter beschikking stelling. Indien de koper een andere leveringsplaats zou aanduiden, zal de afhaling en, desgevallend, de stockage op zijn risco's en kosten geschieden.
De leveringstermijnen worden slechts ten indicatieven titel verschaft. Geen enkele laattijdigheid van levering kan aanleiding geven tot het verbreken van de verkoopsovereenkomst door de koper of tot het betalen van schade-vergoeding door de verkoper. Daarenboven heeft de verkoper het recht te weigeren zijn producten te verkopen, dit in functie van de beschikbaarheid en de toereikendheid van zijn stocks, of om elk ander gerechtvaardigd motief, en heeft hij het recht gedeeltelijke leveringen door te voeren.
4. Eigendomsvoorbehoud.
De geleverde goederen blijven de eigendom van de verkoper tot volledige betaling van de prijs, hierinbegrepen, desgevallend, de voormelde verwijlintresten en forfaitaire vergoeding.
Bij gebreke aan betaling van de prijs op de vervaldag, is de verkoper gerechtigd deze terug te nemen op kosten van de koper, zelfs indien zij reeds gewijzigd of geNncorporeerd werden door deze laatste.
Tot volledige betaling van de producten, mag de koper deze niet doorverkopen of ze in pand geven zonder het voorafgaandelijk en schriftelijk akkoord van de verkoper. De koper verbindt er zich toe de verkoper in te lichten aangaande elk beslag door een derde gelegd op de verkochte producten waarvan de prijs niet volledig betaald is. Insgelijks verbindt de koper er zich toe de verkoper onmiddellijk in te lichten in het geval dat de onbetaalde producten zich zouden bevinden op een plaats door hem in huur genomen.
De bestekken, tekeningen, schetsen en, meer algemeen, alle documenten die met de offertes doorgegeven worden, blijven de exclusieve eigendom van de verkoper en mogen in geen enkel geval aan derden meegedeeld worden.
5. Waarborg.
De koper heeft de verplichting, zelf of bij lasthebber, de producten na te kijken op het ogenblik van de levering en op dat ogenblik elk zichtbaar gebrek of niet-conformiteit m.b.t. de geleverde producten aan te zeggen en, bij gebreke hieraan te voldoen, zullen zij geacht worden aanvaard te zijn.
Elke aanzegging van een verborgen gebrek aangaande de geleverde producten zal aan de verkoper betekend dienen te worden, bij aangetekend schrijven, binnen de vijf dagen van de ontdekking ervan door de koper of vanaf het ogenblik dat hij dit redelijkerwijze kon ontdekken en, bij gebreke hieraan te voldoen, zal geen enkele waarborg verschaft zal worden. Geen enkel product mag aan de verkoper teruggezonden worden zonder zijn voorafgaandelijke en schriftelijke toelating.
De waarborg heeft een duur van één jaar en wordt uitdrukkelijk beperkt tot de herstelling of vervanging van het gebrekkige product of de terugbetaling of vermindering van de gefactureerde prijs, met uitsluiting van welke andere schadevergoeding dan ook. Daarenboven is de aansprakelijkheid van de

Dans la boutique



Be Uk   Sales Conditions
Be Uk Sales Conditions
24/07/2024 - www.plakabeton.com
1. Scope. The present general sales conditions apply to all orders placed by the buyer, and apply to all our sales contracts, including any additional service. These general sales conditions exclude all general and special sales conditions for the buyer, except in case of a written agreement by the seller. In case of absence of a written agreement of the seller, no deviation from the current conditions is permitted. Any direct or indirect order will only be accepted by the seller upon written confirmation...

Be Nl   Verkoopsvoorwaarden
Be Nl Verkoopsvoorwaarden
24/07/2024 - www.plakabeton.com
ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN 1. Toepassingsgebied. De huidige algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen door de koper geplaatst en op onze verkoopcontracten, hierinbegrepen elke bijkomende levering van diensten. Deze algemene verkoopsvoorwaarden sluiten alle algemene en bijzondere verkoopsvoorwaarden van de koper uit, behoudens schriftelijk akkoord van de verkoper. Bij gebreke aan schriftelijk akkoord van de verkoper, zal geen enkele afwijking op de huidige voorwaarden...

Fr Fr   Conditions De Vente
Fr Fr Conditions De Vente
24/07/2024 - www.plakabeton.com
CONDITIONS GENERALES DE VENTE Application et opposabilité des Conditions Générales de Vente (CGV) Le seul fait de passer commande implique l'adhésion entière et sans réserve du client à ces CGV. Aucune condition particulière ne peut, sauf acceptation formelle et écrite de la Direction Générale de la société PLAKA GROUP France exerçant son activité sous le nom commercial de LEVIAT, prévaloir sur les présentes CGV. Toute condition contraire opposée par le client sera, donc, à défaut...

Be Fr   Conditions De Vente
Be Fr Conditions De Vente
24/07/2024 - www.plakabeton.com
CONDITIONS GENERALES DE VENTE 1. Champs d'application. Les présentes conditions générales de vente sont applicables à toutes commandes passées par l'acheteur auprès du vendeur et à tous nos contrats de vente, en ce compris toute prestation de services accessoire. Ces conditions générales de vente excluent, à défaut d'accord écrit du vendeur, toutes les conditions générales et particulières d'achat de l'acheteur. Aucune dérogation aux présentes conditions ne sera admise, sans confirmation...
 

Fast-assembly hinge for a wealth of options. Intermat - Hettich
Fast-assembly hinge for a wealth of options. Intermat - Hettich
02/12/2014 - www.hettich.com
Fast-assembly hinge for a wealth of options. Intermat Technik für Möbel Intermat  Fast-assembly hinge for a wealth of options. 2 Intermat is the convenient fast-assembly hinge from Hettich. It brings significant benefits to kitchen and furniture manufacturer as well as fitter and furniture user. For instance, with application versatility, easy and fast installation, convenient adjustment, appealing design, outstanding quality and the feel of luxury from quiet closure. 3 Intermat always...

Climadia Exh210 6010006
Climadia Exh210 6010006
04/08/2024 - www.gazindustrie.fr
Rafraîchisseur d'air CLIMADIA EXH 210 Modèle FRANCE NOTICE TECHNIQUE INSTALLATEUR - UTILISATEUR Installation - Entretien Avertissement Lire impérativement ce document avant toute installation. Ce document accompagnant chacun des appareils est destiné à l'installateur et à l'utilisateur.. Cette notice doit être remise à l'utilisateur par l'installateur en fin de travaux. Ce document contient des consignes d'installation et d'utilisation. Les éventuels sous-traitants devront donc eux aussi...

Nouveau screen extérieur à motorisation solaire : faire rimer autonomie, économie & confort !
Nouveau screen extérieur à motorisation solaire : faire rimer autonomie, économie & confort !
02/05/2018 - www.andresudrie.com
information presse MAI 2018 NOUVEAU SCREEN EXTÉRIEUR À MOTORISATION SOLAIRE FAIRE RIMER AUTONOMIE, ÉCONOMIE & CONFORT ! En France, l été 2017 a été recensé comme le deuxième le plus chaud depuis 1900. Chaque année, des pics de chaleur sont régulièrement atteints. Dès lors, comment réussir à préserver une agréable fraîcheur à l intérieur de l habitat sans recourir à des techniques énergivores ? Avec son nouveau store screen extérieur à motorisation solaire, SOPROFEN propose...

L'Acade'mie Testo obtient la certification Qualiopi
L'Acade'mie Testo obtient la certification Qualiopi
14/04/2022 - www.andresudrie.com
Information Presse Avril 2022 L'Academie Testo obtient la certification Qualiopi Eric Strugarek, formateur et Martine Mertz, assistante de direction, entoures de Sylvie Mallard et Christophe Heil, co-gerants Testo Creee en 2006, et reconnue par les professionnels pour la pertinence de ses formations en thermographie infrarouge, prise de mesure, analyse de combustion &, l'Academie Testo vient d'obtenir la certification QUALIOPI* par ICPF. Elle atteste de la qualite des prestations proposees par...

Porte topaze PB-PBi
Porte topaze PB-PBi
13/02/2012 - www.technal.fr
10/07 02 - 1.9 - Applications : 55 52 Porte-fenêtre à la française 1 vantail - Elévation (échelle 1/20) : 1C Détail seuil PMR 11 11 Porte-fenêtre à la française 2 vantaux Porte-fenêtre oscillo-battante 54 54 20 55 52 55 1B 1A Coupe horizontale 1 D 165 Coupe verticale 1 C - D 1D Porte-fenêtre 2 vantaux (vue de l'extérieur) 11 11 131 73

Augers - Bobcat.eu
Augers - Bobcat.eu
09/12/2014 - www.bobcat.eu
Augers Attachments Augers Specifications  ‡ 'LUHFWGULYHIRUPRUHHIILFLHQWRSHUDWLRQ ‡ $VPDOOHUGULYHKRXVLQJDOORZVWKHHQWLUHGULYHXQLWWRIROORZWKHELWLQWRWKHKROHDGGLQJFPPRUHGLJGHSWKWKDQDVWDQGDUGGULYH XQLW ‡ $QHIILFLHQWGHVLJQDQGPRGLILHGGLVSODFHPHQWJLYHWKHVHXQLWVSOHQW\RIWRUTXH ‡ 0RXQWLQJV\VWHPIRUH[FDYDWRUORDGHUDQGWHOHVFRSLF ‡ 5RXQGDQGFRPELQDWLRQVKDIWDXJHUVDYDLODEOH Standard features  $XJHUGULYHXQLW Item number  $XJHUGULYHXQLW&  $XJHUGULYHXQLW+  $XJHUGULYHXQLW&  $XJHUGULYHXQLW+  Compatible...